Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Wetterschutzkleidung

MEWA voor afvalverwijderingsbedrijven

Bescherming en veiligheid voor professionals in recycling en afvalbeheer

Werkkleding voor alle weersomstandigheden - MEWA voor de afvalverwijdering

 • Hogezichtbaarheidskleding te huur

  Bij de MEWA full-service kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers altijd uiterst goed zichtbaar en perfect beschermd zijn tegen wind, regen en kou.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde hogezichtbaarheidskleding wordt in de huurovereenkomst automatisch hersteld, versleten onderdelen worden zo nodig uitgesorteerd en vervangen.

Op het gebied van afvalverwijdering en recycling staat u dagelijks bloot aan de zwaarste werkomstandigheden. Weinig licht en slechte zichtbaarheid in combinatie met de meest uiteenlopende weersomstandigheden, van brandende hitte tot aan regen en sneeuw. Perfecte beschermende kleding met een hoge zichtbaarheidsfunctie is daarom van essentieel belang. Bovendien zal uw werkkleding bij uw werkzaamheden blootstaan aan zware vervuiling en belasting.We kennen uw behoeften en zullen u ondersteunen met een betrouwbare service. Al onze producten voldoen aan de veiligheidseisen van de EN ISO 20471 en het wegenverkeersreglement. Bovendien is onze beschermende kleding een combinatie van hoge zichtbaarheid en weerbestendigheid en heeft het een lichte koude-isolatie. Daarmee bent u het hele jaar door perfect uitgerust.Onze service voor u gaat nog een stap verder. In de praktische huurovereenkomst van onze beroepskleding zorgen we voor de deskundige en gestandaardiseerde reiniging en verzorging van de kleding, controleren we regelmatig de functionaliteit en veiligheid en, indien nodig, vervangen we kledingstukken en halen en brengen ze punctueel van/naar uw bedrijf. Zo kunt u er zeker van zijn dat de beschermende werking altijd is gegarandeerd en dat de werkkleding er steeds verzorgd uitziet. Overigens: Ook op het gebied van robuustheid en comfort kunt u op onze beroepskleding vertrouwen.En de bijpassende veiligheidsschoenen en handschoenen kunnen direct worden gekocht in ons omvangrijke assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor beschermende kleding

 • kreislauf_schutzkleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_schutzkleidung_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_schutzkleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Leveren & sorteren
Meer informatie