Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Exclusieve beschermende uitrustingen - MEWA voor de cementproductie

 • Beschermende kleding in de verhuur

  Wij bieden betrouwbare veiligheid - met deskundige reiniging en onderhoud van uw gehuurde beschermende kleding.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigingen aan uw beschermende kleding worden tijdens de kwaliteitscontrole gedetecteerd en gerepareerd, versleten stukken worden eenvoudig vervangen.

We weten dat de eisen voor beschermende kleding in de cementproductie bijzonder hoog zijn. Extreme temperaturen en een ultra-fijne grondstof zorgen ervoor dat gewone hitte-beschermende kleding meestal overbelast wordt.Daarom hebben we in nauwe samenwerking met een toonaangevende internationale producent van bouwmaterialen de collectie MEWA EXCLUSIVE® Cement ontwikkeld. Een beschermende kleding die is afgestemd op de behoeften van de cementproductie en die zorgt voor optimale veiligheid zonder beperkingen van de gebruiker.Om deze zekerheid altijd op betrouwbare wijze te waarborgen, zorgen wij er met onze full-service voor dat uw beschermende kleding professioneel wordt gereinigd, onderhouden en regelmatig gecontroleerd. Ook zorgen we ervoor dat de kleding na iedere wasbeurt zijn volledige bescherming behoudt. Zodat u zich zorgeloos kunt concentreren op uw eigenlijke werk.En de bijbehorende beschermkappen voor de helmmuts kan worden gekocht bij MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor beschermende kleding

 • kreislauf_schutzkleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_schutzkleidung_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_schutzkleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Leveren & sorteren
Meer informatie