Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Hygienekleidung

MEWA voor slagerijen en vleesverwerkers

Netheid en hygiëne in het bedrijf - dag in, dag uit

Schoon en verzorgd gekleed - MEWA voor de slagerij en vleeswerkers

 • Hygiëne te huur

  Hygiënekleding, servicekleding, sanitaire hygiëne en praktische vloermatten voor uw entree kunt u bij ons heel gemakkelijk huren.

 • 100% kwaliteit, 100% vertrouwen

  Bij MEWA garanderen we een eersteklas-, gecertificeerde kwaliteit - dat geldt voor al onze producten en diensten!

 • Flexibele aanpassing aan behoeften

  Doet er zich een personeelswisseling of een verandering van de confectiemaat van een medewerker voor? Uw gewijzigde behoefte zal flexibel worden aangepast.

Iedereen die voedingsmiddelen bereidt, verwerkt en vervolgens verkoopt, moet zich aan strikte hygiënerichtlijnen houden. Of het nu gaat om productie, koelhuis of toonbank - voor een professionele omgang met vlees- en worstwaren hoort ook professionele werkkleding.Huur onze conform DIN EN 14065 gecertificeerde hygiënekleding voor de productie en vervaardiging en een uniforme servicekleding voor uw verkoopruimte. Daarmee heeft u de zekerheid dat uw medewerkers steeds veilig, schoon en verzorgd zijn gekleed.Bij MEWA kunt u ook producten voor de sanitaire hygiëne huren. Met onze zeepdispensers, katoenen-handdoekdispensers en handdrogers hebben ziektekiemen geen kans in uw bedrijf.Uw grote voordeel: In de full-service brengen, halen, wassen en vervangen we uw bedrijfstextiel op punctuele en betrouwbare wijze. Punctueel, betrouwbaar en perfect hygiënisch. Klinkt dat goed? Dat is het ook.Maak kennis met ons assortiment aanvullende koopartikelen voor het professionele slagersbedrijf. Veiligheidsschoenen speciaal voor vervaardiging en productie, haarnetjes, wegwerphandschoenen, handbescherming en nog veel meer.


Het MEWA-servicesysteem voor hygiënekleding

 • kreislauf_hygienekleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_hygienekleidung_3_1200x1200.png
  Hygiënisch Wassen & drogen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_hygienekleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Leveren & sorteren
Meer informatie