Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung - Combistar

MEWA voor dakdekkers en timmerlieden

Traditioneel ontmoet modern: Werkkleding met passende PBM's

Veiligheid op grote hoogten - MEWA voor dakdekkers en timmerlieden

 • Werkkleding te huur

  Modern of traditioneel – bij MEWA kunt u uw werkkleding van hoofd tot voeten heel eenvoudig en praktisch huren.

 • Gezamenlijke bepaling van uw behoeften

  Wij staan persoonlijk voor u klaar. Gezamenlijk zullen wij uw behoeften bepalen, alle maten professioneel opnemen en u adviseren over alle producten voor dakdekkers en timmerlieden.

 • Volledige controle over de kosten

  Wanneer u uw werkkleding bij MEWA huurt, kunt u er zeker van zijn dat vanaf het begin alle kosten transparant en in te plannen zijn.

Traditionele beroepskleding is bij timmer- en dakdekkersbedrijven, die rijk aan tradities zijn, nog altijd zeer geliefd en veel gebruikt. Maar ook andere materialen en pasvormen kunnen zich verheugen op een steeds grotere vraag.Bij MEWA heeft u de keuze uit klassieke corduroy kleding en moderne werkkleding voor dakdekkers en timmerlieden - of een combinatie van beide. Voor welke variant u ook kiest, één ding hebben ze alle gemeen: de praktische huurovereenkomst. Dat betekent dat u uw beroepskleding bij MEWA huurt en dat wij zorgen voor halen, brengen, wassen en vervangen. En dat doen we met vast overeengekomen intervallen. Ook praktische matten en producten voor sanitaire hygiëne kunt u bij ons huren.En wat zouden dakdekkers en timmerlieden zijn zonder bijpassende veiligheidsschoenen en handschoenen? In ons uitgebreide assortiment vindt u daarom ook dakdekkersschoenen en handschoenen te koop.


Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • kreislauf_berufsbekleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_berufsbekleidung_3_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_berufsbekleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
Meer informatie

Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.