Hygiëne in de dagelijkse omgang met voedingsmiddelen - MEWA voor bakkerijen en banketbakkerijen

 • Netheid en hygiëne te huur

  Onze werkkleding, matten en sanitaire hygiëne voor de bakkerijsector kunt u gemakkelijk huren; zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over netheid en hygiëne.

 • Professionele uitstraling

  Of u nu bakker, banketbakker of verkoopkracht bent - wij hebben voor elke werknemer en elke werkplek de juiste kleding in uw bedrijfskleuren.

 • Ook in uw buurt

  Onze regionale klantenservice staat tot uw beschikking - en helpt u op persoonlijke wijze.

Degenen die in gevoelige sectoren in de voedselproductie werken, moeten zich bijzonder strikt houden aan de hygiënische normen. Het is niet voldoende dat de gebakken producten er in de verkoopruimte smakelijk uitzien, ze moeten ook dienovereenkomstig worden bereid in de bakkerij.Als partner van bakkers en banketbakkers, ondersteunen wij u op het gebied van hygiëne. En wel met hoogwaardige service- en hygiënekleding in een praktische huurovereenkomst en met producten voor sanitaire hygiëne.Onze beroepskleding voor bakkers en banketbakkers is niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook gecertificeerd volgens DIN EN 14065 en past zo naadloos in elk HACCP-systeem. Pas uw werkgarderobe aan uw bedrijfsimago aan en treed als team op uniforme manier op. In het MEWA-systeem bekommeren wij ons om het brengen, halen, wassen en vervangen op de overeengekomen intervallen en garanderen wij u bij elke levering maximale hygiëne en sanitaire veiligheid.Onze overige huuroplossingen: MEWA-matten - zodat vuil al bij de entree wordt opgevangen - en: de MEWA sanitaire hygiëne met producten die op grond van de hygiënevoorschriften zijn voorgeschreven in sanitaire ruimtes.


Het MEWA-servicesysteem voor servicekleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Wassen en drogen volgens hygiënische normen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie